Varmt välkommen tilll Humanskys och Marie Fridolf workshops och utbildningar våren 2019 i Göteborg, Halmstad och Stockholm.

skydd2

Årets sista föredrag den 19 december kl 18.00 i Göteborg Moderskapet inne i dig kan öppna för en ljuvlig frid nu inför juletid. Varmt välkommen!

Älskade moder du som gav mig livet. Med dina gåvor och mina öppnar jag nu liv. Idag är vi samma både ute och inne.

Jag och mamma

Workshops som tar dig till livet.

Välkommen till våra workshops under våren 2019. De handlar alla om att öppna för det "liv" som väntar på att bli levt. Kanske har du arbetat mycket med dig själv och ändå finns något du inte når eller så är du ny på din väg i ditt sökade efter dig själv. Många av oss vill inte ha vår historia och våra trauman, men det finns en annan väg! Trauma kan öppna gåvor och det är aldrig som vi tror. Vi kan också säga att trauma visar oss vägen till den vi är i vårt ursprung och det vi behöver lära oss. Alla människor har trauman från händelser och brister. Traumahology är ett synsätt!
GÖTEBORG DEN 19-20/1
DIN HISTORIA KAN ÖPPNA MENINGEN MED DITT LIV
Det är ingen slump hur vi har levt våra liv och vilka människor vi mött. Ur detta växer ett lärande och en mening. Det finurliga är att våra gåvor och överlevnadsstrategier har samma grundmönster. Livets gåvor öppnas från samma källa där allt uppstod.

HALMSTAD DEN 26/1
BLI MED DIN EGEN KRAFT
Mer egenmakt öppnar för hälsa och ansvar. Vi har många olika strategier i livet att inte vara i kroppen och i vår egen kraft. Att stå i sin egen kraft är att vara i sin kropp och flöda med livet, och då kan ingen ta vår kraft.
STOCKHOLM DEN 9-10/2
ÖPPNA DINA GENUINA GÅVOR
Trauma tidigt i livet tar oss från livet och trauma senare i livet tar oss till livet om vi väljer att gå in i livets paradoxer som skyddat vårt allra heligaste, den del av oss som är totalt oförstörd och genuin. Flykt, fight. frysning, kollaps och bevittnadet kan omvandlas bortom vår förståelse.

GÖTEBORG DEN 23-24 FEBRUARI
BLI VÄN MED DITT EGO
Sanningen väntar alltid på att bli levd. Förr eller senare transformeras barnets ”illusioner”, de som repeteras som sanningar. En del är ljuvliga och andra skrämmande. De skyddar vår sanning, men tar oss också från livet. Trauma senare i livet rycker loss dig från alla skapade sanningar och öppna för sanningen, den du är i ditt ursprung.
GÖTEBORG DEN 2 MARS
SAMARBETE ÖPPNAR LIVSKRAFT
Vi behöver arbeta hårt för att komma till den punkt då vi är fria att bidra med det som expanderar våra handlingar. Hur kan vi närma oss samarbete från vår passion? Hur kan vi lyssna bakom orden för det som sägs? Hur kan vi fatta beslut från nödvändigheten? Hur kan vi då agera oavsett vad det ”kostar” oss? Hur kan vi våga stå kvar när total förändring sker?

En utbildning som förändrar liv!

Vill du ge dig själv möjligheten att öppna för ditt sanna jag från din livskraft? Vill du komma närmare det du är här för att bidra med till livet? Vill du lära dig att möta människor från livets gåta och gåvor? Då har du nu chans att under ett år lära dig mer och gå in i metoderna, modellerna och filosofierna Traumahology, Circle of trust och Co-creating organism. Tid är nu! Vi startar den 22 mars och möts i 7 moduler om 3 dagar fram till den 22 mars 2020.

GÖTEBORG DEN 22 MARS
LIVET UR NUETS KRAFT
I denna utbildning lär du dig att utforska och fördjupa den mänskliga ”själen”, ”jaget” och ”hjärtats själv” från livets energi. Du lär dig om systemiskt förhållningssätt och att öppna dina systemiska ögon. Du får möta dig själv i ett expanderat medvetande för att följa din egen väg och ditt syfte. Du lära dig om trauma och att de både har en skyddande och lösgörande möjlighet. Du öppnar för att kärnan i alla dina trauman är samma som kärnan i ditt själv.


eld-fires
Du blir mer din egen auktoritet. Du får verktyg som du kan använda i det du redan gör eller utveckla nya arbetssätt och modeller. Kanske väntar en vision på dig.

Läs de senaste inläggen i Humanskys- En blogg om livet som kommer en gång i månaden. Kortare inlägg om livet hittar däremellan finner du på Facebook/Instagram

facebook instagram website

Livets längtan efter sig självt

Tillbaka till livet. I livets mörkaste vatten kan öppningen till ljuset vara enorm, precis som före gryningen ute i skogen då mörkret är som djupast. Där hittar du gång på gång övergången mellan att överleva och leva. Från modet i dig kan du stanna i det mörkret och bjuda in det, och då vet du att förr eller senare gryr …

Varför gömmer vi oss!!!

Vi har alla en spricka i kristallen. Är du villig att möta din spricka i kristallen? Vill du se ditt djupaste mönster, vill du se hur du hindrar dig själv och andra att släppa fram ljuset för att skydda din spricka? Alla människor har en spricka i kristallen, den kristall som utgör vår kärna. Det är den sprickan vi försöker …
MailPoet